zeepbellenanimatie

ZEEPBELLEN-ANIMATIE

  • 25,00 euro per keer – duur +/- 1/2 tot 1 uur

Altijd een groot succes zijn de zeepbellen die ik maak met heel eenvoudig materiaal. Het publiek kijkt toe en de jongere kinderen prikken de bellen met veel plezier kapot. Heel af en toe verklap ik ook een thuisrecept om zelf geschikt zeepsop te bereiden. Daarnaast leg ik ook probleemloos uit hoe je zelf mooie zeepbellenmakers kan maken.

Om dit aanbod te laten slagen, zijn we wel afhankelijk van enkele externe factoren. Zo hou ik er niet van om andere attracties of standhouders te storen met onze zeep. Ook de weersomstandigheden zijn heel belangrijk : regen en harde wind maken het me moeilijk of zelfs onmogelijk. Binnen lukt het ook doch hou er dan rekening mee dat er achteraf veel zeepsop op de grond kan achter blijven.

Een precieze tijdsduur kan ik niet bepalen daar dit afhangt van de omstandigheden. Ik bereid op voorhand een portie zeepsop en maak dan zolang en zoveel mogelijk bellen. Meestal duurt het tussen en half uur en een uur om het zeepsop op te gebruiken. Indien ik meerdere keren per dag bellen dien te maken, dient de organisatie warm water te voorzien.

WORKSHOP ZEEPBELLEN MAKEN

zie pagina > workshops > zeepbellen maken

 

cropped-412503_10150989032596024_1963904474_o.jpg