circusanimatie

CIRCUSINITIATIE

  • 50.00 euro per uur / 200.00 euro per dag (max. 5 uren)

Geschikt voor kleinschalige verjaardags- en familiefeesten, maar evengoed voor braderijen, markten, opendeurdagen, bedrijfsfeesten of andere evenementen. Dit aanbod kan zowel worden gebruikt bij een vaste groep kinderen maar evengoed als doorloop-activiteit.
Ik breng een uitgebreid pakket aan circusgerei mee (zie onderaan deze pagina). De kinderen mogen naar eigen zin en mogelijkheden alles uitproberen. Ik zorg er vooral voor dat het materiaal correct wordt gebruikt en dat er geen domme dingen gebeuren. Indien mogelijk kan ik ook al eens iets aanleren aan de deelnemers.

WORKSHOP

  • 50.00 euro – +/- 2 uren (exclusief knutselmateriaal)

Op aanvraag bied ik ook workshops aan. Leren jongleren met drie balletjes, enkele basistechnieken van diabolo aanleren of het maken van eigen circusmateriaal behoren tot de mogelijkheden. Minimumvereiste is dat de deelnemers reeds voldoende oog-hand-motoriek hebben (+/- 8 jaar minimum). Deze workshops worden ook aangeboden aan volwassenen. Leerkrachten, monitoren of jeugdbegeleiders kunnen zo iets nieuws aanbrengen aan hun kinderen.

MATERIAALVERHUUR

zie ‘verhuur circusmateriaal’