ballonplooien

BALLONPLOOI-ANIMATIE

  • 25.00 euro per uur

Ideaal voor een opendeurdag of braderij maar evengoed in combinatie met andere animatie. Belangrijk om weten is dat ik dit niet verkleed als clown doe maar gewoon als mezelf. Afhankelijk van het evenement kan ik me eventueel wel kleden binnen een bepaald thema. Een andere optie is dat ik rondstap op stelten om zo nog beter op te vallen.

Om jaloezie en lange wachtrijen te vermijden, maak ik enkel figuren bestaande uit één ballon : hond, giraf, papegaai, beer, konijn, zwaan, zwaard, tulp, zonnebloem, kroon, muis, olifant, poes. Bij een klein aantal kinderen, kan ikeventueel elk kind een tweede ballon bezorgen. Tijdens het ballonplooien haal ik kleine grapjes uit of doe al eens een goocheltrucje.

BALLONPLOOI-WORKSHOP

  • 25.00 euro per deelnemer

Wilt u zelf leren ballonplooien ? Ik leer u graag de bovenstaande figuren aan. De workshop duurt een tweetal uurtjes en geef ik aan maximum 10 personen tegelijk. Wilt u individueel leren ballonplooien ? Kom dan gewoon langs na het maken van een afspraak. Ik zorg voor elke deelnmer aan de workshop voor 100 ballons en een pomp (om te houden).