animatie

ANIMATIE-PAKKET

Het hoofdbestanddeel van ons animatie-pakket bestaat uit circusmateriaal. Daarnaast brengen we enkele volksspelen mee. Ballonplooien gebeurt op specifieke vraag of bij regenweer. Als afsluiter ruimen we samen alles op waarna ik zeepbellen maak om te bekijken of stuk te prikken. Als allerlaatste mogen de kinderen nog iets heel gevaarlijks uitproberen.
Onze animaties zijn enorm weer-afhankelijk. Bij wind of regen kunnen we geen zeepbellen maken, bij regen is het ook niet leuk buiten spelen. We voorzien dan ook een regen-alternatief bestaande uit individuele of groepsspelletjes, knutselactiviteiten en ballonplooien. Indien er voldoende ruimte is, zetten we ook de volksspelen op.

VOORWAARDEN

Gelieve er op te letten dat we geen kinderopvang of babysit aanbieden. De vergezellende volwassene blijft ten alle tijde verantwoordelijk voor de kinderen maar kan gerust iets verderop voorbereidingen treffen voor het feest of evenement. Ik bied wel begeleiding aan zodat alle materiaal correct wordt gebruikt en om de kinderen aan te zetten om iets uit te proberen.