Welkom
Bienvenue
welcome
Wilkommen
Galerij
Links
Medewerkers
LUDENTEM
actieve animatie
Animatie
Reƫnactment-evenementen
Circus
Ballonplooien
Zeepbellen
Steltenloper
Smeden
Verhuur
Animatie

ANIMATIE-PAKKET

Het hoofdbestanddeel van ons animatie-pakket bestaat uit circusmateriaal. Daarnaast brengen we enkele volksspelen mee. Ballonplooien gebeurt op specifieke vraag of bij regenweer. Als afsluiter ruimen we samen alles op waarna ik zeepbellen maak om te bekijken of stuk te prikken. Als allerlaatste mogen de kinderen nog iets heel gevaarlijks uitproberen.
Onze animaties zijn enorm weers-afhankelijk. Bij wind of regen kunnen we geen zeepbellen maken, bij regen is het ook niet leuk buiten spelen. We voorzien dan ook een regen-alternatief bestaande uit individuele of groepsspelletejs, knutselactiviteiten en ballonplooien. Indien er voldoende ruimte is, zetten we ook de volksspelen op.

BESLOTEN FEEST >>> 50,00 euro per uur (minimum twee uur)

Geef je een verjaardags-, communie-, lente-, geboorte-, familie- of ander besloten feest, dan komen wij graag animeren. We brengen een aan de situatie aangepaste mix van een ruim deel van ons gehele aanbod : circus, Vlaamse kermis, plooiballonnen, zeepbellen en nog veel meer. We begeleiden de kinderen in die mate dat het materiaal correct wordt gebruikt en zetten hen eventueel aan om enkele 'nieuwe' dingen uit te proberen

PUBLIEK EVENEMENT, STRAATFEEST, BRADERIJ >>> 50,00 euro per uur (minimum twee uur)

Organiseert u een publiek evenement waarop u wat animatie kan gebruiken ? Ga dan zeker even ons aanbod verder bekijken in het menu links op deze pagina. Het is vaak mogelijk om verschillende onderdelen te combineren. omdat er zoveel mogelijke combinaties bestaan, neemt u best even contact op om een aangepaste prijs te bekomen.

VOORWAARDEN

Gelieve er op te letten dat we geen kinderopvang of babysit aanbieden. De vergezellende volwassene blijft ten alle tijde verantwoordelijk voor de kinderen maar kan gerust iets verderop voorbereidingen treffen voor het feest of evenement. Ik bied wel begeleiding aan zodat alle materiaal correct wordt gebruikt en om de kinderen aan te zetten om iets uit te proberen.